Profil

Dansk diamantværktøj i mere end 40 år

Lige siden etableringen i 1983 har Scan-Visan A/S fokuseret på produktion af diamantværktøj til håndværkere, entreprenører og industrien. Diamantværktøjet produceres med baggrund i tusindvis af egne udviklede recepter på diamantsegmenter. Kernebor, klinger og slibeskiver bestykkes derfor altid med præcist de segmenter, der passer til brugsstedet og -situationen. Scan-Visan ligger tæt på den Fynske motorvej og har dagligt håndværkere, der selv henter diamantværktøj fremstillet hurtigt til deres behov.

Scan-Visan er desuden specialiseret i fremstilling af komponenter ved hjælp af sinterteknologi. Under højt tryk og temperatur presses metalpulver sammen til færdigt formede emner i et værktøj. Sintermetal-blandingerne og legeringselementerne i pulveret gør det muligt at skræddersy egenskaberne i emnerne, så de passer præcist til den opgave og det miljø, emnet skal fungere i. Sintermetal emner, produceret på vores sinterpresse, sikrer industrikunder indenfor blandt andet auto- og off shore-branchen effektive værktøjer og emner med optimal ydelse.

Målsætning

Scan-Visans målsætning er at være Danmarks bedste producent og leverandør af diamantværktøjsløsninger indenfor byggeri og industri. Dette målt på kvalitet, service og rådgivning. Vi er meget fleksible og har kort leveringstid. Vi strækker os langt i samarbejdet med kunderne.

Salgs- og leveringsbetingelser

Generelle Salgs- og leveringsbetingelser

kernebor

Kernebor fra Scan-Visan