Kernebor

Kernebor til byggeri og stenbearbejdning

Scan-Visan producerer og renoverer alle former for kernebor til brug i: Byggeriet og til stenbearbejdning.

​Scan-Visan har et lager af standardbor til umiddelbar afhentning eller afsendelse. Derudover har vi har et stort lager af råbor, diamanter og øvrige råvarer, der gør os i stand til på kort tid at fremstille specielle bor.

​Alle bor fra Scan-Visan er baseret på egne fremstillede segmenter.

Renovering og ny-bestykning af kernebor

Vi ny-bestykker brugte bor. Det vil sige vi monterer nye segmenter på brugte bor. Ved nybestykning opnås en betydelig besparelse i forhold til køb af et nyt bor. Det er ofte forekommet, at Scan-Visan er i stand til at nybestykke et bor 7 til 8 gange, inden det har måttet kasseres.

​Ved modtagelse af brugte borerør, kontrolles borerøret inden re-tipning for om det er: Slidt for tyndt, er for ovalt, har for store buler eller slagmærker. Er det ikke tilfældet går vi straks i gang med renoveringen ​og du får samme garanti på re-tippede kernebor som på nye kernebor.

Gevind og koblingsstykker

Med mindre andet bliver bestilt leveres Scan-Visan’s diamantkernebor som standard med følgende gevind:

Kernebor UNDER ø72mm. leveres med ½” rørgevind og 45 graders tilslutning
Kernebor FRA OG MED ø72mm. leveres med 5/4″ UNC gevind

Kontakt os og hør mere om vores kernebor

Kunne du tænke dig at høre mere omkring vores kernebor? Så kontakt os i dag. Du kan ringe til 64 84 14 88 eller sende en mail til til@scan-visan.dk. Vi står klar til at hjælpe dig. Lad os tage en snak dine ønsker og behov. Hvis du har yderligere spørgsmål, så bedes du kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kernebor og hammer
Kernebor