Diamantskæreskiver og diamantklinger

Diamantskæreskiver og diamantklinger med lang levetid og høj kvalitet

Lang levetid. God økonomi

Scan-Visan producerer og renoverer diamantskæreskiver og diamantklinger til brug i byggeriet og til stenbearbejdning. ​Diamantskæreskiverne og -klinger fra Scan-Visan bestykkes med egne, fremstillede segmenter af høj kvalitet med gode snitegenskaber og lang levetid.

Hurtig levering

Scan-Visan har kort leveringstid på såvel standardvarer som kundespecifikke varer. Vi har et færdigvarelager samt et større råvarelager, der gør os i stand til hurtigt at producere en løsning, der passer dit behov.

Renovering og nybestykning

Scan-Visan retipper brugte, ikke-defekte diamantskæreskiver og diamantklinger med nye segmenter. Derved opnås store besparelser i forhold til køb af nye diamantskæreskiver og diamantklinger. Vi yder samme garanti på renoverede skiver og klinger, som vi giver på nye.

Salg og rådgivning

Hos Scan-Visan bestræber vi os på at yde den bedst mulige service, hvorfor vi altid gerne giver råd og vejledning i forbindelse med din bestilling. Den bedste løsning for dit værktøj fås ved personlig kontakt og dialog. Herved får du et værktøj med præcis de egenskaber din brugssituation kræver. Ring eller send en e-mail til os.

Under brochurer kan du se det store udbud og få gode tip til brug af diamantklinger -skæreskiver.

Stor klinge

Få maksimal effekt og levetid på dine klinger.

Skiver

Få en en serviceaftale med Scan-Visan, der sikrer at klingerne altid er i optimal stand.